Kommende H-DOCN treff

Siste Harley-News

Besøkende

Vi har 11 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Eier du en Harley-Davidson eller Buell motorsykkel er H-DOCN for deg. Vi er over 2000 entusiaster i Harley-Davidson Owners Club Norway. I våre Nordiske og europeiske søsterklubber i den europeiske føderasjonen av Harley-Davidson-klubber, FH-DCE,  er vi 38.000 til - og vi har plass til mange flere! 
Bli med i vårt flotte fellesskap og delta på turer og treff med likesinnede. Er du for eksempel H-DOCN-medlem og får et problem langs  landeveien er det sjelden veldig langt til andre medlemmer som vil hjelpe med berging, redning, overnatting og det som måtte trenges. Se B.R.O.-oversikten vår her!
Vi er også svært stolte av det lekre medlemsbladet vårt, Harley-News, som kommer ut fem ganger i året. Bare det alene er verd medlemskontingenten på 450 kr per år. Se utdrag av tidligere nummer her!

Det er enkelt å bli medlem. Klikk her og registrer deg selv, eller send e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. !

Hjertelig velkommen i familien!

Spearhead Facebook Like Button.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button