Kommende H-DOCN treff

Siste Harley-News

Besøkende

Vi har 18 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Styret i H-DOCN hadde onsdag 24. Juni et ekstraordinært styremøte hvor treff for 2020 ble diskutert sett i lys av den pågående koronapandemien. Styret mener det er for mye usikkerhet knyttet til både antall deltagere på treff og smittesituasjonen generelt. Det er et stort ansvar å arrangere treff, både økonomisk og med tanke på eventuelt smittespredning.

Styret gjorde derfor et vedtak om at Late Summer Run i Sauda blir kansellert, som de fleste andre treff denne sesongen. Styret beklager dette overfor alle dere som hadde planlagt å delta på treffet men ber om forståelse for at vedtaket er gjort med hovedhensyn til usikkerheten rundt Covid-19. Det er i tillegg besluttet at Family Run og Final Run også blir kansellert.

Vi satser på å ta igjen alt det tapte i 2021. Da er i tillegg H-DOCN 35 år!

Digitalt årsmøte?

Årsmøtet i H-DOCN avholdes vanligvis på vårt internasjonale treff i juni. Som kjent måtte vi kansellere det treffet også . Når det nå heller ikke blir mulg å avvikle årsmøte i Sauda, vurderer styret om årsmøtet kan avholdes digitalt. Det vi i tilfelle skje etter sommeren via nett.

Info om digitalt årsmøte vil komme så snart det er klart.

Kjør fint og hold dere friske folkens, så ses vi plutselig!

Spearhead Facebook Like Button.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button