Meny Lukk

Informasjon

H-DOCN er ingen mc-klubb, men en interesseorganisasjon for eiere av motorsykler av merket Harley-Davidson. H-DOCN har ca. 2000 medlemmer og er dermed Norges største merkeklubb. Den eneste betingelsen for å bli medlem i H-DOCN er at du eier en H-D.

H-DOCNs funksjon som Interesseorganisasjon

H-DOCN ble stiftet i 1986 som en interesseorganisasjon med målsetning å ivareta norske H-D-eieres interesser, også overfor myndigheter og andre instanser. Årsmøtet er H-DOCNs høyeste organ. På årsmøtet velges blant annet styrets sammensetning. H-DOCNs vedtekter finner du her. Det er kun mulig å bli personlig medlem i H-DOCN. Vi har medlemmer hos oss som også er medlemmer i MC-klubber, akkurat som vi har medlemmer som eier en H-D uten å være med i noen klubb. H-DOCN befatter seg ikke med klubbpolitiske spørsmål, og representerer kun det enkelte medlem.

Hva H-DOCN kan tilby sine medlemmer

H-DOCN jobber med konkrete saker som angår deg som liker å kjøre Harley-Davidson motorsykler. Vi har representanter som jobber blant annet i samarbeid med NMCU og NFSOK for å lage et rettferdig regelverk for ombygging av motorsykler i Norge. Vi jobber også med saker som forsikring og trafikksikkerhet. Her foregår en del av arbeidet i samarbeid med NMCU (Norsk Motorcykkel Union).

H-DOCN forsøker også hele tiden å finne nye tilbud som kan være av interesse for medlemmene. Vi kan nevne rabattavtaler med leverandører av H-D-relaterte produkter. Vår medlemsbutikk tilbyr effekter for medlemmene som f.eks. merker i metall og tøy, klær og diverse turutstyr. Vi har stadig nye produkter på gang til medlemsbutikken. Prisene er overkommelige. Som medlem i H-DOCN får du også rabatt på medlemskap i NMCU.

Sosialt samvær, nye venner og fellesturer

H-DOCN arrangerer hvert år 5 forskjellige treff rund omkring i landet. Vi prøver å legge treffene over hele landet for å gi best mulig tilbud til medlemmer både i nord- og sør. Her kan du få med deg alt fra det iskalde vintertreffet «First Run» til trivelige «Run to the Arctic Fun» i Storfjord i Troms. Vi vet at mange H-D-eiere har lyst til å dra på treff, men lar være fordi de ikke «kjenner noen». Blir du medlem i H-DOCN, har du store muligheter til å bli kjent med likesinnede i løpet av sesongen. For mer info om H-DOCN treff ser du her. I Harley-News finner du også en omfattende treffkalender: Et ypperlig utgangspunkt for nye H-D-opplevelser. H-DOCN jobber dessuten aktivt for å bygge ut et nettverk av distriktsrepresentanter over hele landet. Distriktskontaktene har også flere tilbud til medlemmer i form av lokale treff, klubbkvelder, fellesturer mm. Ta kontakt med DKer i ditt distrikt og få mer informasjon om hva som skjer. Liste over Distriktskontakter finner du her.

Medlemskontoret

H-DOCNs medlemskontor svarer på spørsmål og står til disposisjon for deg som medlem. Drift av medlemskontoret er basert på frivillighet, slik som resten av organisasjonen, og er dessverre ikke tilgjengelig på dagtid. Gå til medlemskontorets sider her.

Harley-News

H-DOCN utgir et eget medlemsblad som inneholder medlemsstoff med leserbrev, smånytt, sykkelreportasjer, H-D-historikk, reiseskildringer, presentasjon av nye modeller, nytt fra distriktskontaktene våre over hele landet og, selvfølgelig, en mengde bilder! De fleste H-D-er har en tendens til å måtte underkaste seg sin eiers sans for design etter hvert som årene går, og mange av disse havner i Harley-News. Harley-News har også en rekke trofaste annonsører som kan tilby et bredt spekter av H-D-relaterte varer, mange av dem sikkert midt i blinken for deg. I Harley-News kan medlemmer også annonsere gratis under kjøp/salg.

Du finner oss også på Facebook.