Meny Lukk

Strålende 30-årsjubileum på Tretten


H-DOCN International Rally på Tretten samlet 343 betalende deltakere sist helg. Ca 40 av dem meldte seg inn for første gang. Velkommen i H-DOCN-familien!

Helga forløp som planlagt: møter med venner og kjente, lekre H-D-sykler, mat og drikke, musikk, lek og moro. Alt blir bra i godt selskap, så takk til alle som kom!

Mange var gjennomvåte da de ankom Tretten Kro og Motell fredag, men det var fort glemt, for på lørdag var det et nydelig sommervær og vi fikk god anledning til å tørke opp – utenpå i alle fall.

Det glitret så mye i kjøretøyene at man kunne fristes til å døpe om stedet fra Tretten Kro og Motell til Tretten Krom-hotell.

H-DOCN eier hverken klubbhus eller treffområde, så alt måtte leies. Derfor ble utgiftene og dermed prisnivået noe høyere enn på tradisjonelle klubbtreff. Alt i alt synes vi det hele ble vellykket. Heldigvis hadde vi budsjettert nøkternt, så vi endte i pluss og slipper å belaste kontoen vår.

Årsmøte med ny president og nye styremedlemmer

Årsmøtet ble avholdt på tradisjonelt vis lørdag. Vidar Opheim ble valgt til ny president etter at sittende president, Rannei Bakk, gikk ut av styret. Ut av styret gikk også Bård Skalle Markussen som har vært DK-ansvarlig. Nye styremedlemmer ble Nina Grande og Henrik Fjeldsbø. Styret skal konstituere seg selv etter sommerferien.

Sumo-president VidarPublikum

 På bildene: Nyvalgt president Vidar Opheim i aksjon som «sumobryter». publikum koste seg i sola.

Nordic Run

Over 50 sykler startet på første etappe av Nordic Run fra Tretten mandag morgen. Les mer om Nordic Run her.