Meny Lukk

Godt nytt jubileumsår!

I år fyller H-DOCN 35 år, så la oss håpe at jubileumsåret blir godt og at koronaen etter hvert forlater oss så vi kan vende tilbake til normal aktivitet.

Vi trenger deg som medlem!

Koronaen rammer oss også. Skal vi klare å fortsette å gi ut Harley-News og ha treff og aktiviteter for medlemmene våre, er vi avhengige av at medlemsmassen holder seg intakt. Styret, redaktør og medlemskontoret jobber frivillig for å opprettholde tilbudet til medlemmene våre. Ikke forlat oss fordi det har vært lite aktivitet siste året. Vi trenger hvert medlem vi har. Betal kontingenten din og verv gjerne en venn som ikke er medlem!

Medlemmer fikk giroen vedlagt siste Harley-News. Betal snarest. Er du ikke medlem kan du melde deg inn her!

H-DOCN i 35 år

I år er det altså 35 år siden H-DOCN ble stiftet i 1986. Hvis koronaen ikke stikker kjepper i hjulene for oss blir det jubileumsfeiring og International Rally på Tretten 25. – 27. juni. Det blir en etterlengtet fest. Håper vi treffes der!