Meny Lukk

Nordic Run 2022: Her er hele ruta

Nordic Run er et samarbeid mellom de nordiske H-D-klubbene og er en fellestur i tre uker gjennom de nordiske landene. I år starter Nordic Run i finske Keurusselkä søndag 17. juni og ender på Enderupskov Camping i Ribe i Danmark, der våre danske venner har sitt Summer Rally fra fredag 5. august.

Noen velger å være med på hele rundturen i tre uker, men det er åpent for å kjøre sammen med Nordic Run bare én etappe eller til og med bare deler av en. Du er også velkommen til å møte opp der det er overnatting for å treffe dem som er på tur.

I norge starter ruta med dagsetappe fea Årjäng i Sverige til Sutøya feriepark i Hallingdal mandag 25. juli. De neste dagene kjører vi til Jondal og Balestrand. Deretter blir det besøk på Late Summer Run i Sauda fredag 29. – søndag 31. juli.

Søndag går turen videre til Hafrsfjord og Harley riders. Der blir det lokale turer mandag før følget reiser til Danmark med Fjordline tirsdag 2. august.

Se hele ruta i detalj her:
https://hdc.dk/nordicrun-2022/