Meny Lukk

Nordic Run 2024 – Nå inkludert fotokonkurranse med premier!

I år er det endelig klert for Nordic Run igjen! Det starter på Bornholm treffet i Danmark 15. juli og går igjennom Sverige, Finland, en svipptur innom Sverige igjen, før den kommer inn i Norge fra Sorsele. Første stopp i Norge blir i Brønnøysund, før neste etappe går til Trondheim. Her ender egentlig årets NR, men vi har lagt på en bonus på to dager for å nå Late Summer Run på Sauda, med en overnatting i Gudvangen.

Hvem tar det beste bilde fra årets Nordic Run? Vi inviterer alle medlemmer fra de Nordiske Harley-Davidson klubbene til å delta i konkurransen om beste bilde tatt under Nordic Run. Helt fra starten i Rønne, Danmark på mandag 15. juli til siste dag på Sauda, Norge fredag 26. juli.

Reglene er ganske enkle: -Ethvert bilde tatt i hvilket som helst land fra Nordic Run kan delta. -Du må legge ut bilde på den offisielle Facebook-siden for arrangementet, www.facebook.com/nordicrun OG sende en kopi til redaksjonen i ditt hjemland. Dette er for at vi skal vite hvem du er og hvordan vi kan kontakte deg, hvis du vinner. I Norge kan du sende enten på E-post: news@h-docn.no eller mobil: +47 991 61 828

Hvert av de fire deltakerlandene vil overrekke en premie verdt 100 euro (rundt 1 160 NOK) for det beste bilde fra hver klubb.
De fire redaksjonene vil også velge det beste Nordiske bilde blant de fire vinnerne. Den Nordiske vinneren vil motta en inngravert messing og tre plakett med heder og ære.

For mer informasjon: https://hdc.dk/nordicrun-2024/