Meny Lukk

Her er treffene våre

Har du ikke startet før er det på høy tid å komme i gang med planlegging av sesongen. Her er litt hjelp og inspirasjon til deg fra oss i H-DOCN.

International Rally
Vi har flere treff planlagt for sesongen. Det første og største som står for tur er hovedtreffet vårt, International Rally på Tretten 24. – 26. juni. Etter at vi har måttet avlyse treffet de to siste åra er vi mer enn klare for en heidundrende feiring med våre venner og medlemmer. Håper vi sees der!

Vi har flere treff!
Seinere på sommeren har vi Late Summer Run i Sauda, Run to the Arctic Fun i Storfjord og Final Run i Høyanger.
Se oversikten over våre rallies her!

Nordic Run
I år er det Nordic Run igjen. Her har du muligheten til å cruise gjennom Finland, Sverige, Norge og Danmark i tre uker mellom 17. juli og 6. august. Det er en opplevelse å kjøre tur med flere titalls likesinnede Harley-Davidson-entusiaster fra våre nordiske venneklubber. Her kan du henge deg på hvor som helst og være med så langt eller kort som du vil – eller bare treffe gjengen et av stedene de overnatter.
Sjekk hele Nodic Run-ruta her!